MEISTÄ

Tarinamme

Idea ravintoloiden ruokahävikkiä vähentävästä sovelluksesta lähti liikkeelle loppukeväästä 2015. Nuorina, luovan alan duunareina teimme pitkää päivää pienessä Kalliolaisessa toimistossa ja elämän perustarpeet unohtuivat herkästi. Suurin ongelma oli ruoka, joka työajoista johtuen painottui pikaruokaan. Järjestimme kuitenkin toimistolla usein yhteisiä borssi-keittoiltoja itsellemme ja ystäville. Yhtenä näistä illoista idea avautui meille, jonka muistoksi valitsimme Lunchien väreiksi herkullisen borssin-punaisen ja smetanan raikkaan valkoisen.


Rupesimme kehittämään ideaa palveluksi ja saimme vakuutettua sijoittajat heinäkuussa 2015, jolloin varsinainen kehitystyö alkoi. Kuuntelimme matkan varrella ravintola-alan ammattilaisia ja muokkasimme Lunchien heidän tarpeisiinsa sopivaksi. Tarkoituksena oli tehdä palvelusta mahdollisimman helppokäyttöinen kaikille käyttäjille ja siten kannustaa heitä vähentämään ruokahävikkiä. Lopulta alkuvuodesta 2016 Lunchie oli valmis julkaistavaksi.


Matkan varrella tiimimme on kasvanut ja olemme saaneet kasaan kokonaisuuden, joka tekee Lunchiesta maailmanluokan palvelun. Luovat hörhöt ovat saaneet seurakseen ravintola-alalla pitkään toimineen myyntiporukan ja kivenkovaa yrityksenjohtamista.
Olemme valmiita valloittamaan koko maailma annos kerrallaan!

Tiimi

Team Member

Ludvig Liljequist

Managing Lunchie

Team Member

Juri Saltbacka

Programming Lunchie

Team Member

Janne Klix

Commercial Lunchie

Team Member

Miikka Toiviainen

Designing Lunchie

Team Member

Mikko Nisula

Doing Lunchie